Alege locatia

Discount 5% online

Iti oferim 5% discount din pretul total de inchiriere daca alegi sa faci plata online, direct pe site-ul nostru. 

Anulare gratuita

Beneficiezi de anulare gratuita pentru orice rezervare pe care o faci pe website-ul nostru.

Kilometri nelimitati

ExpediCAR iti ofera kilometri nelimitati pentru orice inchirieri auto de peste 3 zile, pe teritoriul Romaniei.

Rovinieta

Taxa de drum (ROVINIETA) este obligatorie pentru orice calatorie in afara orasului. Aceasta este inclusa in tariful de inchiriere ExpediCAR.

Asistenta rutiera 24/7

Ai la dispozitie serviciul de asistenta rutiera 24//7 pe intreg teritoriul Romaniei in cazul oricarui eveniment produs pentru orice inchiriere auto prin ExpediCAR.

De asemenea beneficiezi si de masina de inlocuit la nevoie.

Asigurare RCA

Asigurarea pentru raspundere civila obligatorie, inclusa in tariful de inchiriere, te protejeaza cu privire la despagubirile acordate unei terte parti implicate intr-un accident rutier produs din vina ta.

Asigurare CASCO

Asigurarea CASCO este inclusa in tariful de inchiriere auto afisat pe site-ul ExpediCAR . Aceasta te protejeaza de accidente produse din vina ta sau cu autor necunoscut asupra masinii inchiriate.

Asigurare FURT

Asigurarea pentru furt iti asigura vehiculul inchiriat pe toata perioada contractului cu privire la orice furt sau tentativa de furt, partial sau total.

Despre noi

Inchirieri auto la cele mai bune preturi

ExpediCAR este o companie romaneasca cu sediul in Bucuresti ce ofera servicii de top in industria de inchirieri auto la cele mai bune preturi de pe piata. Punctele de inchirieri ExpediCAR se gasesc in Bucuresti, Otopeni - Aeroportul Henri Coanda, Ploiesti si Constanta.

Compania noastra a facut investitii majore pentru a mentine și varia gama de autoturisme din punctele noastre de inchirieri auto. Alegerea unui autoturism din flota noastra va ofera libertatea si flexibilitatea unei calatorii linistite, fie ea de afaceri sau de relaxare.

Autoturismele noastre au o conditie tehnica foarte buna și sunt dotate cu sistem de climatizare. In oferta noastra puteti regasi atat autoturisme cu transmisie manuala cat si autoturisme cu transmisie automata.

Despre noi

NE GASESTI AICI

Aeroport Otopeni

Aeroport Otopeni

Bucuresti

Bucuresti

Ploiesti

Ploiesti

Constanta

Constanta