Clasa Luxury

BMW Seria 7 sau similar De la 210€/zi

BMW Seria 7 sau similar

x 5

x 4

x 5

Automatic

PRETURI INCHIRIERE AUTO

TARIFELE APLICATE SUNT PENTRU TOATE MASINILE DIN ACEASTA CLASA

Intre 1 si 3 zile: 250€/zi

Intre 4 si 9 zile: 240€/zi

Intre 10 si 29 zile: 230€/zi

Mai mult de 30 zile: 210€/zi

DEPOZIT: 2500€

Depozitul se va bloca pe cardul de credit la preluarea autoturismului si se va RETURNA la predarea acestuia in bune conditii.

Pentru ocaziile cu adevarat speciale, poti apela la serviciile noastre de inchirieri auto. ExpediCAR pune la dispozitie Clasa Luxury, unde vei gasi 3 modele de masini, care se ridica la cele mai inalte standarde din toate punctele de vedere: Audi A8, BMW Seria 7, Mercedes S Class. Transforma fiecare drum intr-o ocazie speciala si o experinta unica, apeland la serviciile de inchiriere auto ExpediCAR.

*De asemenea, nu uita ca poti solicita o inchiriere cu optiuni suplimentare, contra-cost, precum: scaun pentru copil, inchiriere cu sofer, navigatie/GPS, sofer aditional.

 

Masini similare in clasa Luxury *masinile sunt disponibile in functie de rezervarile curente.

Mercedes-Benz S Klasse

S Klasse

Preturile afisate includ:

TVA – 19% | Asistenta rutiera 24h | Asigurare CASCO | Asigurare RCA | Asigurare FURT | Kilometri nelimitati* | Rovinieta

Ne asigurăm că toate autovehiculele disponibile sunt verificate și curățate înainte de fiecare închiriere. Deoarece ne reînoim periodic flota auto, vei putea alege întotdeauna varianta de mobilitate potrivită planurilor tale, fără griji în privința siguranței sau comfortului.