Clasa Luxury

BMW Seria 7 sau similar De la 185€/zi

BMW Seria 7 sau similar

x 5

x 4

x 5

Automatic

PREȚURI ÎNCHIRIERE AUTO

VALABILE PENTRU TOATE VEHICULELE DIN ACEASTĂ CLASĂ

Între 1 și 3 zile: 270€/zi

intre 4 si 7 zile 242€/zi

între 8 și 14 zile 220€/zi

Între 15 și 30 zile 205€/zi

mai mult de 31 zile 185€/zi

DEPOZIT: 2500€

Depozitul va fi blocat pe cardul de credit la preluarea autoturismului și se va debloca la returnarea acestuia în aceleași condiții.

Pentru ocaziile cu adevarat speciale, poti apela la serviciile noastre de inchirieri auto. ExpediCAR pune la dispozitie Clasa Luxury, unde vei gasi 3 modele de masini, care se ridica la cele mai inalte standarde din toate punctele de vedere: Audi A8, BMW Seria 7, Mercedes S Class. Transforma fiecare drum intr-o ocazie speciala si o experinta unica, apeland la serviciile de inchiriere auto ExpediCAR.

*De asemenea, nu uita ca poti solicita o inchiriere cu optiuni suplimentare, contra-cost, precum: scaun pentru copil, inchiriere cu sofer, navigatie/GPS, sofer aditional.

 

Mașini similare în clasa Luxury *mașinile sunt disponibile în funcție de rezervările curente.

Mercedes-Benz S Klasse

S Klasse

Prețurile afisate includ:

TVA – 19% | Asistență rutieră 24h/7zile | Asigurare CASCO | Asigurare RCA | Asigurare FURT | Kilometri nelimitați* | Rovinietă

Ne asigurăm că toate autovehiculele disponibile sunt verificate și curățate înainte de fiecare închiriere. Deoarece ne reînoim periodic flota auto, vei putea alege întotdeauna varianta de mobilitate potrivită planurilor tale, fără griji în privința siguranței sau comfortului.