Clasa Premium Limousine

BMW Seria 5 sau similar De la 110€/zi

BMW Seria 5 sau similar

x 5

x 4

x 5

Automatic

PRETURI INCHIRIERE AUTO

TARIFELE APLICATE SUNT PENTRU TOATE MASINILE DIN ACEASTA CLASA

Intre 1 si 3 zile: 100€/zi

Intre 4 si 9 zile: 90€/zi

Intre 10 si 29 zile: 80€/zi

Mai mult de 30 zile: 70€/zi

DEPOZIT: 1200€

Depozitul se va bloca pe cardul de credit la preluarea autoturismului si se va RETURNA la predarea acestuia in bune conditii.

Indrazneste sa te rasfeti cu Clasa Premium Limousine, disponibila pe platforma de inchirieri auto ExpediCAR. Pentru situatiile care cer masini premium limousine, poti apela la serviciile noastre, unde vei gasi 3 modele disponibile pentru tine: Mercedess E Klass, Audi A6, BMW Seria 5. Pentru un confort desavarsit si un confort la standarde inalte, apeleaza la Clasa Premium Limousine.

*De asemenea, nu uita ca poti solicita o inchiriere cu optiuni suplimentare, contra-cost, precum: scaun pentru copil, inchiriere cu sofer, navigatie/GPS, sofer aditional.

Masini similare in clasa Premium Limousine *masinile sunt disponibile in functie de rezervarile curente.

Mercedes-Benz E Klasse

E Klasse

Audi A6

A6

Preturile afisate includ:

TVA – 19% | Asistenta rutiera 24h | Asigurare CASCO | Asigurare RCA | Asigurare FURT | Kilometri nelimitati* | Rovinieta

Firma noastra a facut investitii majore pentru a menține si varia gama de masini din parcul auto. Inchirierea unei masini din flota noastra va ofera libertatea si flexibilitatea unei calatorii linistite, fie ea de afaceri sau de relaxare. Autoturismele noastre de inchiriat au o conditie tehnica foarte buna si sunt dotate cu sisteme de climatizare. Puteti alege dintre autoturisme cu cutie manuala sau masini automate pentru soferii mai comozi.