Clasa Premium Limousine

BMW Seria 5 sau similar De la 70€/zi

BMW Seria 5 sau similar

x 5

x 4

x 5

Automatic

PRETURI INCHIRIERE AUTO

TARIFELE APLICATE SUNT PENTRU TOATE MASINILE DIN ACEASTA CLASA

Intre 1 si 3 zile: 100€/zi

Intre 4 si 9 zile: 90€/zi

Intre 10 si 29 zile: 80€/zi

Mai mult de 30 zile: 70€/zi

DEPOZIT: 1500€

Depozitul se va bloca pe cardul de credit la preluarea autoturismului si se va RETURNA la predarea acestuia in bune conditii.

Indrazneste sa te rasfeti cu Clasa Premium Limousine, disponibila pe platforma de inchirieri auto ExpediCAR. Pentru situatiile care cer masini premium limousine, poti apela la serviciile noastre, unde vei gasi 3 modele disponibile pentru tine: Mercedess E Klass, Audi A6, BMW Seria 5. Pentru un confort desavarsit si un confort la standarde inalte, apeleaza la Clasa Premium Limousine.

*De asemenea, nu uita ca poti solicita o inchiriere cu optiuni suplimentare, contra-cost, precum: scaun pentru copil, inchiriere cu sofer, navigatie/GPS, sofer aditional.

Masini similare in clasa Premium Limousine *masinile sunt disponibile in functie de rezervarile curente.

Mercedes-Benz E Klasse

E Klasse

Preturile afisate includ:

TVA – 19% | Asistenta rutiera 24h | Asigurare CASCO | Asigurare RCA | Asigurare FURT | Kilometri nelimitati* | Rovinieta

Ne asigurăm că toate autovehiculele disponibile sunt verificate și curățate înainte de fiecare închiriere. Deoarece ne reînoim periodic flota auto, vei putea alege întotdeauna varianta de mobilitate potrivită planurilor tale, fără griji în privința siguranței sau comfortului.