Despre Noi

Rapid si eficient

Daca iti place sa fii stapan pe orice situatie si iti place sa ai totul sub control, nu trebuie sa faci compromisuri nici cand vine vorba de condus. ExpediCAR iti pune la dispozitie o gama larga de masini din care poti alege pe care sa o iei in vacanta sau cu care sa te poti deplasa in scop de afaceri, intr-un serviciu complet de inchirieri auto.

Misiunea ExpediCAR este oferirea transparenta de servicii de inchiriere auto la cea mai inalta calitate si la cele mai bune preturi. Serviciile noastre sunt flexibile si foarte avantajoase prin disponibilitate 24/7, asistenta rutiera, mobilitate (autoturismul poate fi predat in Bucuresti, Aeroport Henri Coanda, Ploiesti sau Constanţa), lipsa taxelor suplimentare de anulare a rezervarii si de aeroport. 

AVANTAJE SI PERFORMANTA

Echipa este formata din profesionisti cu experienta de peste 10 ani in domeniul de inchirieri auto si iti ofera toata asistenta de care ai nevoie. Tintim catre o performanta de top, astfel incat sa poti sa apelezi la noi oricand ai nevoie sa inchiriezi o masina, indiferent de sezon si pentru orice lucru care include srviciile noastre. De ce sa alegi ExpediCAR pentru serviciul de inchirieri auto? Prioritatea noastra este sa oferim servicii de inalta calitate, inca de la primirea telefonului tau si pana la returnarea masinii.

Deviza pe care o avem este “client multumit”. De aceea, putem sa ne mandrim cu lista clientilor nostri fideli care au revenit cu drag la serviciile noastre de inchirieri auto. 

Avantaje

Printre avantajele de a lucra cu noi enumeram:

  • Cele mai bune preturi
  • Fara taxe de aeroport
  • Anulare rezervare gratuita oricand
  • Disponibilitate 24/7
  • Asistenta rutiera
  • Masini noi
  • Flota variata
  • Poti preda autoturismul oriunde in tara, oricand*
  • *Kilometri nelimitati
  • *Sofer aditional
PARC AUTO NOU SI VARIAT

ExpediCAR iti pune la dispozitie, prin serviciul de inchirieri auto, o flota variata (compusa din toate clasele auto, de la standard la microbuze) in locatiile sale din Bucuresti, Aeroportul Otopeni (Henri Coanda), Ploiesti si Constanta. Clasele auto disponibile pentru inchiriere sunt: Clasa Economy, Clasa Intermediate, Clasa Intermediate Automatic, Clasa Estate, Clasa Standard, Clasa Full Size, Clasa Full Size Automatic, Clasa SUV, Clasa Minivan 9 locuri, Clasa Elite Compact, Clasa Sport, Clasa Small SUV 4x4, Clasa SUV 4x4, Clasa Premium SUV 4x4, Clasa Premium Limousine, Clasa Luxury. Masinile noastre sunt mentinute la standarde inalte si beneficiaza de dotari suplimentare, pentru a-ti spori confortul si siguranta.

NE GASESTI AICI

Aeroport Otopeni

Aeroport Otopeni

Bucuresti

Bucuresti

Ploiesti

Ploiesti

Constanta

Constanta