Clasa Elite Compact

Mercedes-Benz A Klasse sau similar De la 40€/zi

Mercedes-Benz A Klasse sau similar

x 3

x 4

x 5

Automatic

PRETURI INCHIRIERE AUTO

TARIFELE APLICATE SUNT PENTRU TOATE MASINILE DIN ACEASTA CLASA

Intre 1 si 3 zile: 65€/zi

Intre 4 si 9 zile: 55€/zi

Intre 10 si 29 zile: 48€/zi

Mai mult de 30 zile: 40€/zi

DEPOZIT: 900€

Depozitul se va bloca pe cardul de credit la preluarea autoturismului si se va RETURNA la predarea acestuia in bune conditii.

Eleganta este tot ce reprezinta un sedan premium. Fiecare linie a exteriorului este o marca a rafinamentului si o emblema a puterii. Pe platforma noastra de inchirieri auto, faceti cunostinta cu Clasa Elite Compact cu 3 modelele disponibile: BMW Seria 3, Audi A4, Mercedes C Klass. Fiind simbioza perfecta dintre eleganta si putere, fiecare dintre aceste modele este perfect pentru o calatorie in scop de afaceri sau chiar pentru o vacanta in doi. Transforma fiecare drum intr-o experienta unica cu Clasa Elite Compact.

*De asemenea, nu uita ca poti solicita o inchiriere cu optiuni suplimentare, contra-cost, precum: scaun pentru copil, inchiriere cu sofer, navigatie/GPS, sofer aditional.

 

Masini similare in clasa Elite Compact *masinile sunt disponibile in functie de rezervarile curente.

Audi A3 Sedan

A3 Sedan

Preturile afisate includ:

TVA – 19% | Asistenta rutiera 24h | Asigurare CASCO | Asigurare RCA | Asigurare FURT | Kilometri nelimitati* | Rovinieta

Ne asigurăm că toate autovehiculele disponibile sunt verificate și curățate înainte de fiecare închiriere. Deoarece ne reînoim periodic flota auto, vei putea alege întotdeauna varianta de mobilitate potrivită planurilor tale, fără griji în privința siguranței sau comfortului.