Clasa Crossover SUV

Renault Captur sau similar De la 48€/zi

Renault Captur sau similar

x 4

x 4

x 5

Manual

PREȚURI ÎNCHIRIERE AUTO

VALABILE PENTRU TOATE VEHICULELE DIN ACEASTĂ CLASĂ

Între 1 și 3 zile: 71€/zi

intre 4 si 7 zile 61€/zi

între 8 și 14 zile 55€/zi

Între 15 și 30 zile 50€/zi

mai mult de 31 zile 48€/zi

DEPOZIT: 800€

Depozitul va fi blocat pe cardul de credit la preluarea autoturismului și se va debloca la returnarea acestuia în aceleași condiții.

Pentru ca siguranta vine pe primul loc, daca ai in plan o mini vacanta, o excursie cu familia, poti merge cu incredere cu un SUV. Pe platforma de inchirieri auto, ExpediCAR, ai Clasa SUV, unde vei gasi 3 modele disponibile, toate perfecte pentru off-road, dar si pentru oras: Renault Captur, Peugeot 2008 sau Seat Arona. Aceasta clasa de masini, disponibila pe platforma noastra de inchirieri auto, are cu siguranta avantajul confortului sporit prin spatiu mare, atat pentru pasageri, cat si pentru bagaje. Acest lucru o face alegerea perfecta pentru familia ta sau chiar pentru o excursie cu prietenii. 

*De asemenea, nu uita ca poti solicita o inchiriere cu optiuni suplimentare, contra-cost, precum: scaun pentru copil, inchiriere cu sofer, navigatie/GPS, sofer aditional.

 

Mașini similare în clasa Crossover SUV *mașinile sunt disponibile în funcție de rezervările curente.

Peugeot 2008

2008

Prețurile afisate includ:

TVA – 19% | Asistență rutieră 24h/7zile | Asigurare CASCO | Asigurare RCA | Asigurare FURT | Kilometri nelimitați* | Rovinietă

Ne asigurăm că toate autovehiculele disponibile sunt verificate și curățate înainte de fiecare închiriere. Deoarece ne reînoim periodic flota auto, vei putea alege întotdeauna varianta de mobilitate potrivită planurilor tale, fără griji în privința siguranței sau comfortului.