Închiriază ȋn siguranţă. Măsuri de prevenţie ȋmpotriva COVID-19.

Detalii
+40 720 222 777
E-mail

Clasa Economy

Renault Clio sau similar De la 41€/zi

Renault Clio sau similar

x 2

x 4

x 5

Manual

PREȚURI ÎNCHIRIERE AUTO

VALABILE PENTRU TOATE VEHICULELE DIN ACEASTĂ CLASĂ

Între 1 și 1 zile: 26€/zi

Între 2 și 3 zile: 26€/zi

Între 4 și 7 zile: 24€/zi

Între 8 și 14 zile: 23€/zi

Între 15 și 30 zile: 26€/zi

mai mult de 31 zile 41€/zi

DEPOZIT: 600€

Depozitul va fi blocat pe cardul de credit la preluarea autoturismului și se va debloca la returnarea acestuia în aceleași condiții.

Prin intermediul serviciului de inchirieri auto ExpediCAR, te poti bucura de confortul de la volanul unui Renault Clio, Volkswagen Polo, Skoda Fabia sau unui Peugeot 208, din Clasa Economy. Modele perfecte pentru agitatia unui oras aglomerat, de dimensiuni medii, dar confortabile pentru toti cei 5 pasageri, sunt o alegere potrivita chiar si pentru familie. Desi sunt masini de talie mica, nu le subestima. Ele se muleaza pe orice tip de drum si fac din calatoria ta o experienta relaxanta. Spatiul de depozitare este destul de incapator pentru o minivacanta, asa ca nu ezita sa pui in bagaj tot ce doresti.

*De asemenea, nu uita ca poti solicita o inchiriere cu optiuni suplimentare, contra-cost, precum: scaun pentru copil, inchiriere cu sofer, navigatie/GPS, sofer aditional.

 

Mașini similare în clasa Economy *mașinile sunt disponibile în funcție de rezervările curente.

Opel Corsa

Corsa

Skoda Fabia

Fabia

Peugeot 208

208

Volkswagen Polo

Polo

Prețurile afisate includ:

TVA – 19% | Asistență rutieră 24h/7zile | Asigurare CASCO | Asigurare RCA | Asigurare FURT | Kilometri nelimitați* | Rovinietă

Ne asigurăm că toate autovehiculele disponibile sunt verificate și curățate înainte de fiecare închiriere. Deoarece ne reînoim periodic flota auto, vei putea alege întotdeauna varianta de mobilitate potrivită planurilor tale, fără griji în privința siguranței sau comfortului.

Pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună acest site folosește cookies.

Continuând navigarea pe site, sunteți de acord cu folosirea cook-iurilor. Mai multe detalii, aici | inchide