Clasa Economy

Renault Clio sau similar De la 14€/zi

Renault Clio sau similar

x 2

x 4

x 5

Manual

PRETURI INCHIRIERE AUTO

TARIFELE APLICATE SUNT PENTRU TOATE MASINILE DIN ACEASTA CLASA

Intre 1 si 3 zile: 22€/zi

Intre 4 si 9 zile: 19€/zi

Intre 10 si 29 zile: 16€/zi

Mai mult de 30 zile: 14€/zi

DEPOZIT: 700€

Depozitul se va bloca pe cardul de credit la preluarea autoturismului si se va RETURNA la predarea acestuia in bune conditii.

Prin intermediul serviciului de inchirieri auto ExpediCAR, te poti bucura de confortul de la volanul unui Renault Clio, Opel Corsa sau unui Peugeot 208, din Clasa Economy. Modele perfecte pentru agitatia unui oras aglomerat, de dimensiuni medii, dar confortabile pentru toti cei 5 pasageri, sunt o alegere potrivita chiar si pentru familie. Desi sunt masini de talie mica, nu le subestima. Ele se muleaza pe orice tip de drum si fac din calatoria ta o experienta relaxanta. Spatiul de depozitare este destul de incapator pentru o minivacanta, asa ca nu ezita sa pui in bagaj tot ce doresti.

*De asemenea, nu uita ca poti solicita o inchiriere cu optiuni suplimentare, contra-cost, precum: scaun pentru copil, inchiriere cu sofer, navigatie/GPS, sofer aditional.

 

Masini similare in clasa Economy *masinile sunt disponibile in functie de rezervarile curente.

Renault Clio SW

Clio SW

Skoda Fabia

Fabia

Volkswagen Polo

Polo

Preturile afisate includ:

TVA – 19% | Asistenta rutiera 24h | Asigurare CASCO | Asigurare RCA | Asigurare FURT | Kilometri nelimitati* | Rovinieta

Ne asigurăm că toate autovehiculele disponibile sunt verificate și curățate înainte de fiecare închiriere. Deoarece ne reînoim periodic flota auto, vei putea alege întotdeauna varianta de mobilitate potrivită planurilor tale, fără griji în privința siguranței sau comfortului.