Clasa Economy

Renault Clio sau similar De la 30€/zi

Renault Clio sau similar

x 2

x 4

x 5

Manual

PRETURI INCHIRIERE AUTO

TARIFELE APLICATE SUNT PENTRU TOATE MASINILE DIN ACEASTA CLASA

Intre 1 si 3 zile: 22€/zi

Intre 4 si 9 zile: 19€/zi

Intre 10 si 29 zile: 16€/zi

Mai mult de 30 zile: 14€/zi

DEPOZIT: 300€

Depozitul se va bloca pe cardul de credit la preluarea autoturismului si se va RETURNA la predarea acestuia in bune conditii.

Prin intermediul serviciului de inchirieri auto ExpediCAR, te poti bucura de confortul de la volanul unui Renault Clio, Opel Corsa sau unui Peugeot 208, din Clasa Economy. Modele perfecte pentru agitatia unui oras aglomerat, de dimensiuni medii, dar confortabile pentru toti cei 5 pasageri, sunt o alegere potrivita chiar si pentru familie. Desi sunt masini de talie mica, nu le subestima. Ele se muleaza pe orice tip de drum si fac din calatoria ta o experienta relaxanta. Spatiul de depozitare este destul de incapator pentru o minivacanta, asa ca nu ezita sa pui in bagaj tot ce doresti.

*De asemenea, nu uita ca poti solicita o inchiriere cu optiuni suplimentare, contra-cost, precum: scaun pentru copil, inchiriere cu sofer, navigatie/GPS, sofer aditional.

 

Masini similare in clasa Economy *masinile sunt disponibile in functie de rezervarile curente.

Skoda Fabia

Fabia

Opel Corsa

Corsa

Peugeot 208

208

Preturile afisate includ:

TVA – 19% | Asistenta rutiera 24h | Asigurare CASCO | Asigurare RCA | Asigurare FURT | Kilometri nelimitati* | Rovinieta

Firma noastra a facut investitii majore pentru a menține si varia gama de masini din parcul auto. Inchirierea unei masini din flota noastra va ofera libertatea si flexibilitatea unei calatorii linistite, fie ea de afaceri sau de relaxare. Autoturismele noastre de inchiriat au o conditie tehnica foarte buna si sunt dotate cu sisteme de climatizare. Puteti alege dintre autoturisme cu cutie manuala sau masini automate pentru soferii mai comozi.