Închiriază ȋn siguranţă. Măsuri de prevenţie ȋmpotriva COVID-19.

Detalii
+40 720 222 777
E-mail

Clasa Minivan 9 locuri

Mercedes-Benz Vito automat sau similar De la 75€/zi

Mercedes-Benz Vito automat sau similar

x 4

x 4

x 8

Automatic

PREȚURI ÎNCHIRIERE AUTO

VALABILE PENTRU TOATE VEHICULELE DIN ACEASTĂ CLASĂ

Între 1 și 1 zile: 104€/zi

Între 2 și 3 zile: 104€/zi

Între 4 și 7 zile: 99€/zi

Între 8 și 14 zile: 90€/zi

Între 15 și 30 zile: 78€/zi

mai mult de 31 zile 75€/zi

DEPOZIT: 1300€

Depozitul va fi blocat pe cardul de credit la preluarea autoturismului și se va debloca la returnarea acestuia în aceleași condiții.

Prin intermediul serviciilor de inchirieri auto ExpediCAR, poti face orice ti-ai propus, avand la dispozitie o gama variata de masini din care poti alege, de la cel mai elegant sedan la cel mai mare automobil pentru familie sau prieteni. Iti prezentam Clasa 9 locuri, cu 3 masini disponibile pentru tine: Mercedes Vito, Renault Trafic, Ford Transit. Nu iti anula planurile, orice este posibil cu ajutorul serviciilor noastre de la A la Z. 

*De asemenea, nu uita ca poti solicita o inchiriere cu optiuni suplimentare, contra-cost, precum: scaun pentru copil, inchiriere cu sofer, navigatie/GPS, sofer aditional

Prețurile afisate includ:

TVA – 19% | Asistență rutieră 24h/7zile | Asigurare CASCO | Asigurare RCA | Asigurare FURT | Kilometri nelimitați* | Rovinietă

Ne asigurăm că toate autovehiculele disponibile sunt verificate și curățate înainte de fiecare închiriere. Deoarece ne reînoim periodic flota auto, vei putea alege întotdeauna varianta de mobilitate potrivită planurilor tale, fără griji în privința siguranței sau comfortului.

Pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună acest site folosește cookies.

Continuând navigarea pe site, sunteți de acord cu folosirea cook-iurilor. Mai multe detalii, aici | inchide