Termeni si conditii

Introducere

 

Acest website https://expedicar.ro/ apartine SC AutoRevolution SRL prin:

  • SC AutoRevolution SRL
  • CUI: RO36395785
  • Registrul comertului: J40/10469/2016
  • Adresa: Strada Johann Strauss, Nr. 2, Sector 2, Bucuresti
  • Telefon mobil: 0040 720 222 777
  • Program: Luni – Duminica 08:00 – 20:00
  • Email: office@expedicar.ro

Termeni generali de folosire a site-ului

Pentru conditiile ExpediCAR de inchirieri auto, va rugam sa consultati pagina CONDITII INCHIRIERI AUTO.

1. LEGEA DREPTURILOR DE AUTOR

 

Paginile site-ului nostru sunt protejate de legea drepturilor de autor. În particular, orice reproducere, adaptare, traducere, stocare sau procesare în alte media, incluzând stocarea şi procesarea prin mijloace electronice se bucură de copyright. Orice utilizare parţială sau integrală va necesita acordul prealabil în scris din partea ExpediCAR. Atât conţinutul cât şi structura site-ului sunt protejate de legea drepturilor de autor. Orice reproducere a informaţiilor sau datelor, în particular folosirea textelor sau imaginilor de produse (cu excepţia materialelor de presă) necesită acordul prealabil în scris din partea ExpediCAR.

Fotografiile de presă ExpediCAR pot fi folosite doar pentru scopuri editoriale. Imaginile ExpediCAR care sunt reproduse şi/sau modificate pentru scopuri editoriale trebuie să conţină anunţul de copyright „©ExpediCar. Toate drepturile rezervate.”


2. RENUNŢAREA LA DREPTURI ALE PĂRŢILOR TERŢE ALE WEBSITULUI

 

a. Paginile acestui website conţin linkuri („hyperlinkuri”) către alte websituri care sunt administrate de părţi terţe şi ale căror conţinuturi nu sunt cunoscute companiei ExpediCAR. ExpediCARpermite doar accesul către aceste situri, dar nu îşi asumă nicio responsabilitate pentru conţinutul acestora. Linkurile noastre către websiturile părţilor terţe sunt menite să vă faciliteze navigarea. Formulările de pe siturile redirecţionate nu ne aparţin. Nu ne identificăm cu niciun fel de conţinut de pe paginile de website ale părţilor terţe. În particular, nu ne asumăm nicio răspundere pentru încălcările prevederilor legale sau pentru încălcările drepturilor părţilor terţe.

b. Administratorii websiturilor la care se ajunge prin redirecţionarea de pe websitul ExpediCAR sunt exclusiv responsabili de conţinutul acestor pagini, de asemenea de produsele puse în vânzare sau de comenzile relaţionate, de orice tip.

c. ExpediCAR nu îşi asumă responsabilitatea pentru nicio încălcare a legii dreptului de autor, a legii mărcilor sau a drepturilor proprietăţii intelectuale sau personale care se pot produce pe o pagină accesată printr-un hyperlink.

d. În cazul unei comenzi sau unei declaraţii legale de orice fel, se încheie un contract între utilizator şi administratorul websitului respectiv sau între utilizator şi altă parte legală sau persoană instruită în această privinţă, fără nicio relaţionare între ExpediCAR şi utilizator. Vă rugăm să consultaţi termenii legali şi condiţiile de utilizare de pe websitul redirecţionat.


3. DISPOZITII GENERALE

 

Orice responsabilitate ExpediCAR pentru prejudiciile survenite în urma utilizării acestui website – fără a ţine seama de cauzele legale, inclusiv ofensele – este limitată la prejudiciile cauzate cu bună ştiinţă sau prin neglijenţă gravă. În aceeaşi măsură, responsabilitatea obligatorie ExpediCAR faţă de încălcările contractuale, totalitatea reclamaţiilor va fi limitată la prejudiciile previzibile. Acest lucru nu va afecta responsabilitatea ExpediCAR în privinţa legii Responsabilităţilor Produsului sau în alte garanţii oferite anterior. Deasemenea, limitările responsabilităţilor mai sus menţionate nu se aplică în cazul vătămărilor corporale, atentării la viaţa sau sănătatea unei persoane.

ExpediCAR se angajzează să nu permită intruziunea viruşilor pe websitul ExpediCAR, pe de altă parte, ExpediCAR nu poate asigura absenţa totală a viruşilor. Drept urmare, recomandăm o atenţie deosebită pentru protecţia împotriva viruşilor (ex: prin scanare) înainte de descărcarea de date şi documente de pe website.

ExpediCar nu răspunde de greşelile sau erorile serviciilor oferite pe website-ul ExpediCAR, independente de responsabilităţile sale, nici de validitatea acestora.


4. LIMITAREA RASPUNDERII

 

Toate datele, informatiile, comunicatele, comentariile, inclusiv cele cu caracter financiar, continute de site-ul www.expedicar.ro sunt furnizate publicului doar pentru informarea acestuia; astfel de informatii constituie o oferta de vanzare, nu reprezinta consultanta pentru investitii. ExpediCAR isi rezerva dreptul de a adauga, modifica sau retrage oricand informatii din acest site. Desi ExpediCAR depune eforturi pentru a prezenta publicului prin intermediul acestui site informatii exacte si actuale, ExpediCAR nu este responsabila pentru nicio eroare sau omisiune cuprinsa in informatiile continute de site-ul www.expedicar.ro.


5. COMUNICAREA ON-LINE
 

Precizam ca nu oferim nicio garantie ca orice mesaj trimis catre ExpediCAR va fi primit de ExpediCAR astfel cum acesta a fost trimis sau ca informatiile continute in mesajul respectiv vor ramane confidentiale pe durata transmiterii lor prin Internet si/sau vor ajunge nemodificate sau nealterate.


6. PRETURI
 

Preturile afisate pe site-ul www.expedicar.ro sunt exprimate in EURO. Preturile si disponibilitatea serviciilor si pachetelor de servicii pot fi modificate fara o notificare prealabila.


7. ACCEPTAREA TERMENILOR SI CONDITIILOR
 

Website-ul se adreseaza tuturor categoriilor de varsta. Prin utilizarea acestui website ati luat la cunostiinta si sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate in aceasta pagina.


8. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE
 

ExpediCAR este angajata sa respecte datele personale ale utilizatorilor platformei online https://expedicar.ro/ prin protejarea si securizarea acestora cu tehnologii moderne. Ca parte din angajamentul nostru in privinta protejarii datelor personale, am revizuit politica de confidentialitate a companiei si o prezentam in pagina de Politica de Confidentialitate, conform normelor europene GDPR ce au intrat in vigoare in data de 25 mai 2018 prin REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI SI CONSILIULUI.

Toate informatiile furnizate de utilizatori sunt si vor ramane confidentiale; www.expedicar.ro nu va folosi aceste informatii decat in scop personal; nu va folosi adresele de e-mail ale utilizatorilor pentru a trimite reclame publicitare nesolicitate.

Mai multe detalii despre politica de confidentialitate gasiti pe pagina de POLITICA DE CONFIDENTIALITATE


9. PREVEDERI ŞI DECLARAŢII
 

Prevederile şi declaraţiile de pe acest website au fost încheiate în concordanţă cu misiunea şi principiile noastre.


10. DIVERSE
 

Aceşti Termeni generali de utilizare sunt formulaţi şi se află sub egida legii Romaniei.
Actualizat astazi, 25 mai 2018.
ExpediCAR isi rezerva dreptul de a modifica continutul acestei pagini fara o notificare in prealabil.
Pentru orice intrebari va rugam sa ne contactati prin e-mail la office@expedicar.ro sau la telefon apeland numarul +40720 222 777.