Clasa Standard

Skoda Octavia sau similar De la 21€/zi

Skoda Octavia sau similar

x 4

x 4

x 5

Manual

PRETURI INCHIRIERE AUTO

TARIFELE APLICATE SUNT PENTRU TOATE MASINILE DIN ACEASTA CLASA

Intre 1 si 3 zile: 35€/zi

Intre 4 si 9 zile: 31€/zi

Intre 10 si 29 zile: 26€/zi

Mai mult de 30 zile: 21€/zi

DEPOZIT: 800€

Depozitul se va bloca pe cardul de credit la preluarea autoturismului si se va RETURNA la predarea acestuia in bune conditii.

Pentru o calatorie mai lunga si o familie numeroasa, Clasa Standard este perfecta daca te gandesti sa apelezi la serviciile de inchirieri auto ExpediCAR. Trei modele te asteapta, pentru orice calatorie pe care o ai in plan. Chiar daca alegi Skoda Octavia, Ford Mondeo sau Renault Megane, poti avea incredere intr-un serviciu complet, un automobil sigur si un drum fara grija. Clasa Standard are modele de masini spatioase, cu loc pentru depozitarea bagajelor voluminoase, destinate calatoriilor la distante mari, care necesita un spatiu sesizabil mai mare, pentru un confort sporit.

*De asemenea, nu uita ca poti solicita o inchiriere cu optiuni suplimentare, contra-cost, precum: scaun pentru copil, inchiriere cu sofer, navigatie/GPS, sofer aditional.

Masini similare in clasa Standard *masinile sunt disponibile in functie de rezervarile curente.

Ford Mondeo

Mondeo

Preturile afisate includ:

TVA – 19% | Asistenta rutiera 24h | Asigurare CASCO | Asigurare RCA | Asigurare FURT | Kilometri nelimitati* | Rovinieta

Ne asigurăm că toate autovehiculele disponibile sunt verificate și curățate înainte de fiecare închiriere. Deoarece ne reînoim periodic flota auto, vei putea alege întotdeauna varianta de mobilitate potrivită planurilor tale, fără griji în privința siguranței sau comfortului.