Clasa Standard

Skoda Octavia sau similar De la 40€/zi

Skoda Octavia sau similar

x 4

x 4

x 5

Manual

PRETURI INCHIRIERE AUTO

TARIFELE APLICATE SUNT PENTRU TOATE MASINILE DIN ACEASTA CLASA

Intre 1 si 3 zile: 35€/zi

Intre 4 si 9 zile: 31€/zi

Intre 10 si 29 zile: 26€/zi

Mai mult de 30 zile: 21€/zi

DEPOZIT: 400€

Depozitul se va bloca pe cardul de credit la preluarea autoturismului si se va RETURNA la predarea acestuia in bune conditii.

Pentru o calatorie mai lunga si o familie numeroasa, Clasa Standard este perfecta daca te gandesti sa apelezi la serviciile de inchirieri auto ExpediCAR. Trei modele te asteapta, pentru orice calatorie pe care o ai in plan. Chiar daca alegi Skoda Octavia, Ford Mondeo sau Renault Megane, poti avea incredere intr-un serviciu complet, un automobil sigur si un drum fara grija. Clasa Standard are modele de masini spatioase, cu loc pentru depozitarea bagajelor voluminoase, destinate calatoriilor la distante mari, care necesita un spatiu sesizabil mai mare, pentru un confort sporit.

*De asemenea, nu uita ca poti solicita o inchiriere cu optiuni suplimentare, contra-cost, precum: scaun pentru copil, inchiriere cu sofer, navigatie/GPS, sofer aditional.

Masini similare in clasa Standard *masinile sunt disponibile in functie de rezervarile curente.

Volkswagen Golf

Golf

Renault Megane

Megane

Ford Mondeo

Mondeo

Preturile afisate includ:

TVA – 19% | Asistenta rutiera 24h | Asigurare CASCO | Asigurare RCA | Asigurare FURT | Kilometri nelimitati* | Rovinieta

Firma noastra a facut investitii majore pentru a menține si varia gama de masini din parcul auto. Inchirierea unei masini din flota noastra va ofera libertatea si flexibilitatea unei calatorii linistite, fie ea de afaceri sau de relaxare. Autoturismele noastre de inchiriat au o conditie tehnica foarte buna si sunt dotate cu sisteme de climatizare. Puteti alege dintre autoturisme cu cutie manuala sau masini automate pentru soferii mai comozi.