Închiriază ȋn siguranţă. Măsuri de prevenţie ȋmpotriva COVID-19.

Detalii
+40 720 222 777
E-mail
Alege locația

Discount 5% online

Online este mai simplu.

Plăteşti online, direct pe site-ul nostru, şi beneficiezi de 5% reducere la preţul total al ȋnchirierii auto

Anulare gratuită

Planurile se pot schimba şi noi ȋţi oferim flexibilitate ȋn privinţa anulării rezervării. Tot ce ai de făcut este să ne anunţi ȋnainte de data programată pentru livrare şi vom anula gratuit rezervarea.

Kilometri nelimitaţi

Cu ExpediCAR te poţi bucura de fiecare călătorie, fără grija costurilor aferente depăşirii unui număr de km. Orice ȋnchiriere auto pe teritoriul României, cu o durată de minim 3 zile, beneficiază de kilometri nelimitaţi.

Rezervări 24/7

Suntem ȋn permanenţă la dispoziţia ta. Poţi rezerva oricând, de oriunde şi ȋţi vom livra maşina ȋnchiriată la orice oră ai nevoie.

Asistenţă rutieră 24/7

Suntem alături de tine ȋn orice situaţie. Pentru momentele mai puţin plăcute avem serviciul de asistenţă rutieră, disponibil 24/7, pe ȋntreg teritoriul României. Poţi apela numărul de telefon dedicat şi specialiştii noştri te vor ghida pas cu pas şi te vor ajuta să-ţi continui călătoria.

RCA și Rovinietă

Oferim servicii complete de mobilitate. Toate maşinile noastre au rovinieta şi RCA incluse ȋn preţul de ȋnchiriere.  Asigurarea pentru raspundere civilă obligatorie, inclusă ȋn tariful de ȋnchiriere, te protejează cu privire la despăgubirile acordate unei terţe parţi implicate ȋntr-un accident rutier produs din vina ta.

Asigurare CASCO

Asigurarea CASCO este inclusă ȋn tariful de ȋnchiriere auto afişat. Aceasta iţi oferă protecţie ȋn caz de furt sau daune asupra autovehiculului de ȋnchiriere, produse fie din vina ta, fie cu autor necunoscut. Poţi opta pentru limitarea răspunderii la valoarea franşizei, alegând una dintre cele trei tipuri de asigurare disponibile: CDW, SCDW, SCDW+.

Livrare la adresa ta

Ştim ca timpul este preţios şi ne adaptăm nevoilor tale. Orice maşina ȋnchiriată de la noi pe o durata mai mare de 3 zile va fi livrată gratuit la adresa aleasă de tine, ȋn oraşele ȋn care suntem prezenţi.

ExpediCAR

Servicii premium de inchiriere auto la cele mai bune preţuri.

ExpediCAR este o companie românească de ȋnchirieri autovehicule, având misiunea de a livra cele mai bune servicii de mobilitate la preţuri accesibile. Povestea noastră a ȋnceput ȋn Bucureşti, ȋn anul 2016, cu câteva maşini şi dorinţa de a demonstra că poţi oferi servicii de calitate la preţuri corecte şi transparente. În prezent avem 4 locaţii, o gamă variată de servicii, adaptate cerinţelor clienţilor noştri, şi o foarte bună reputaţie ȋn domeniul ȋnchirierilor auto.

Fiecare client mulţumit, care se ȋntoarce la noi, şi fiecare recomandare primită ne aduc mai aproape de ţelul cu care am pornit la drum.

Maşina potrivită pentru fiecare călătorie.

Flota noastră include o gamă variată de autovehicule pentru a vă putea oferi cea mai bună soluţie ȋn orice context. De la maşina mică din clasa Economic, potrivită pentru aglomeraţia din oraş, la maşina ȋncăpătoare, de familie, potrivită pentru vacanţa alături de cei dragi, la limuzina pentru delegaţii, avem soluţia perfectă pentru orice călătorie. Alegem cu atenţie modelele şi asigurăm reȋnnoirea periodică a autovehiculelor disponibile pentru ȋnchiriere auto, astfel ȋncât fiecare maşină ȋnchiriată să fie ȋntr-o condiţie tehnică foarte bună şi să deţină dotările optime de siguranţă şi confort.

Serviciile noastre de închiriere auto vă oferă libertatea şi flexibilitatea unei călătorii liniştite, fie ea de afaceri sau de relaxare. Ne bucurăm să oferim soluţii de calitate pentru mobilitatea clienţilor noştri!

Alegerea unei mașini potrivite poate fi dificilă. In secțiunea OFERTE puteți descoperi cele mai populare modele disponibile pentru închiriere. Doriți mai multe detalii cu privire la serviciile noastre de închiriere auto? Ne puteti contacta telefonic la numarul +40720222777 sau puteti utiliza formularul de CONTACT și vă vom răspunde în cel mai scurt timp.

 

ExpediCAR

NE GĂSEȘTI AICI

Aeroport Otopeni

Aeroport Otopeni

București

București

Ploiești

Ploiești

Timișoara

Timișoara

Pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună acest site folosește cookies.

Continuând navigarea pe site, sunteți de acord cu folosirea cook-iurilor. Mai multe detalii, aici | inchide