Clasa Intermediate Automatic

Seat Toledo sau similar De la 42€/zi

Seat Toledo sau similar

x 4

x 4

x 5

Automatic

PRETURI INCHIRIERE AUTO

TARIFELE APLICATE SUNT PENTRU TOATE MASINILE DIN ACEASTA CLASA

Intre 1 si 3 zile: 40€/zi

Intre 4 si 9 zile: 37€/zi

Intre 10 si 29 zile: 35€/zi

Mai mult de 30 zile: 32€/zi

DEPOZIT: 400€

Depozitul se va bloca pe cardul de credit la preluarea autoturismului si se va RETURNA la predarea acestuia in bune conditii.

Daca traiesti fiecare zi in rutina oraselor aglomerate, tot ce iti doresti este sa te poti relaxa macar atunci cand esti la volan. ExpediCAR este un serviciu de inchirieri auto care iti pune la dispozitie o gama de masini automate, perfecte pentru oras, dar potrivite si pentru un drum mai lung. Daca ai nevoie de o masina in scop de afaceri, chiar si pentru o zi, inseamna ca lucrurile trebuie sa fie rapide, iar tu sa treci peste fiecare zi cu 10% mai relaxat. Opteaza pentru Clasa Intermediate Automatic (Opel Astra, Skoda Rapid, Ford Focus) si urca-te la volan fara griji. 

*De asemenea, nu uita ca poti solicita o inchiriere cu optiuni suplimentare, contra-cost, precum: scaun pentru copil, inchiriere cu sofer, navigatie/GPS, sofer aditional.

Masini similare in clasa Intermediate Automatic *masinile sunt disponibile in functie de rezervarile curente.

Skoda Rapid Automatic

Rapid Automatic

Ford Focus Automatic

Focus Automatic

Preturile afisate includ:

TVA – 19% | Asistenta rutiera 24h | Asigurare CASCO | Asigurare RCA | Asigurare FURT | Kilometri nelimitati* | Rovinieta

Firma noastra a facut investitii majore pentru a menține si varia gama de masini din parcul auto. Inchirierea unei masini din flota noastra va ofera libertatea si flexibilitatea unei calatorii linistite, fie ea de afaceri sau de relaxare. Autoturismele noastre de inchiriat au o conditie tehnica foarte buna si sunt dotate cu sisteme de climatizare. Puteti alege dintre autoturisme cu cutie manuala sau masini automate pentru soferii mai comozi.