Clasa Estate

Opel Astra Break sau similar De la 32€/zi

Opel Astra Break sau similar

x 5

x 4

x 5

Manual

PREȚURI ÎNCHIRIERE AUTO

VALABILE PENTRU TOATE VEHICULELE DIN ACEASTĂ CLASĂ

Între 1 și 3 zile: 51€/zi

intre 4 si 7 zile 46€/zi

între 8 și 14 zile 38€/zi

Între 15 și 30 zile 35€/zi

mai mult de 31 zile 32€/zi

DEPOZIT: 700€

Depozitul va fi blocat pe cardul de credit la preluarea autoturismului și se va debloca la returnarea acestuia în aceleași condiții.

Poate esti adeptul unui lux aparte, o eleganta altfel decat cea clasica. In acest caz, poti alege cu incredere Clasa Estate. Pentru calatoriile lungi si familiile numeroase, Clasa Estate este perfecta, deoarece are un loc de depozitare al bagajelor mult mai voluminos decat modelele sedan. Bucura-te de o calatorie confortabila cu Clasa Estate, disponibila pentru tine in cel mai de incredere lant de inchieri masini, ExpediCAR.

*De asemenea, nu uita ca poti solicita o inchiriere cu optiuni suplimentare, contra-cost, precum: scaun pentru copil, inchiriere cu sofer, navigatie/GPS, sofer aditional.

 

Prețurile afisate includ:

TVA – 19% | Asistență rutieră 24h/7zile | Asigurare CASCO | Asigurare RCA | Asigurare FURT | Kilometri nelimitați* | Rovinietă

Ne asigurăm că toate autovehiculele disponibile sunt verificate și curățate înainte de fiecare închiriere. Deoarece ne reînoim periodic flota auto, vei putea alege întotdeauna varianta de mobilitate potrivită planurilor tale, fără griji în privința siguranței sau comfortului.