Clasa Estate

Opel Astra Break sau similar De la 51€/zi

Opel Astra Break sau similar

x 5

x 4

x 5

Manual

PRETURI INCHIRIERE AUTO

TARIFELE APLICATE SUNT PENTRU TOATE MASINILE DIN ACEASTA CLASA

Intre 1 si 3 zile: 46€/zi

Intre 4 si 9 zile: 44€/zi

Intre 10 si 29 zile: 40€/zi

Mai mult de 30 zile: 38€/zi

DEPOZIT: 350€

Depozitul se va bloca pe cardul de credit la preluarea autoturismului si se va RETURNA la predarea acestuia in bune conditii.

Poate esti adeptul unui lux aparte, o eleganta altfel decat cea clasica. In acest caz, poti alege cu incredere Clasa Estate. Pentru calatoriile lungi si familiile numeroase, Clasa Estate este perfecta, deoarece are un loc de depozitare al bagajelor mult mai voluminos decat modelele sedan. Bucura-te de o calatorie confortabila cu Clasa Estate, disponibila pentru tine in cel mai de incredere lant de inchieri masini, ExpediCAR.

*De asemenea, nu uita ca poti solicita o inchiriere cu optiuni suplimentare, contra-cost, precum: scaun pentru copil, inchiriere cu sofer, navigatie/GPS, sofer aditional.

 

Masini similare in clasa Estate *masinile sunt disponibile in functie de rezervarile curente.

Renault Clio SW

Clio SW

Ford Focus Wagon

Focus Wagon

Preturile afisate includ:

TVA – 19% | Asistenta rutiera 24h | Asigurare CASCO | Asigurare RCA | Asigurare FURT | Kilometri nelimitati* | Rovinieta

Firma noastra a facut investitii majore pentru a menține si varia gama de masini din parcul auto. Inchirierea unei masini din flota noastra va ofera libertatea si flexibilitatea unei calatorii linistite, fie ea de afaceri sau de relaxare. Autoturismele noastre de inchiriat au o conditie tehnica foarte buna si sunt dotate cu sisteme de climatizare. Puteti alege dintre autoturisme cu cutie manuala sau masini automate pentru soferii mai comozi.