Clasa Minivan 9 locuri

Mercedes-Benz Vito sau similar De la 68€/zi

Mercedes-Benz Vito sau similar

x 6

x 4

x 9

Manual

PREȚURI ÎNCHIRIERE AUTO

VALABILE PENTRU TOATE VEHICULELE DIN ACEASTĂ CLASĂ

Între 1 și 3 zile: 99€/zi

intre 4 si 7 zile 83€/zi

între 8 și 14 zile 77€/zi

Între 15 și 30 zile 72€/zi

mai mult de 31 zile 68€/zi

DEPOZIT: 1400€

Depozitul va fi blocat pe cardul de credit la preluarea autoturismului și se va debloca la returnarea acestuia în aceleași condiții.

Prin intermediul serviciilor de inchirieri auto ExpediCAR, poti face orice ti-ai propus, avand la dispozitie o gama variata de masini din care poti alege, de la cel mai elegant sedan la cel mai mare automobil pentru familie sau prieteni. Iti prezentam Clasa 9 locuri, cu 3 masini disponibile pentru tine: Mercedes Vito, Renault Trafic, Ford Transit. Nu iti anula planurile, orice este posibil cu ajutorul serviciilor noastre de la A la Z. 

*De asemenea, nu uita ca poti solicita o inchiriere cu optiuni suplimentare, contra-cost, precum: scaun pentru copil, inchiriere cu sofer, navigatie/GPS, sofer aditional.

 

Mașini similare în clasa Minivan 9 locuri *mașinile sunt disponibile în funcție de rezervările curente.

Renault Traffic

Traffic

Prețurile afisate includ:

TVA – 19% | Asistență rutieră 24h/7zile | Asigurare CASCO | Asigurare RCA | Asigurare FURT | Kilometri nelimitați* | Rovinietă

Ne asigurăm că toate autovehiculele disponibile sunt verificate și curățate înainte de fiecare închiriere. Deoarece ne reînoim periodic flota auto, vei putea alege întotdeauna varianta de mobilitate potrivită planurilor tale, fără griji în privința siguranței sau comfortului.