Clasa Minivan 9 locuri

Mercedes-Benz Vito sau similar De la 73€/zi

Mercedes-Benz Vito sau similar

x 6

x 4

x 9

Manual

PRETURI INCHIRIERE AUTO

TARIFELE APLICATE SUNT PENTRU TOATE MASINILE DIN ACEASTA CLASA

Intre 1 si 3 zile: 82€/zi

Intre 4 si 9 zile: 79€/zi

Intre 10 si 29 zile: 77€/zi

Mai mult de 30 zile: 73€/zi

DEPOZIT: 1400€

Depozitul se va bloca pe cardul de credit la preluarea autoturismului si se va RETURNA la predarea acestuia in bune conditii.

Prin intermediul serviciilor de inchirieri auto ExpediCAR, poti face orice ti-ai propus, avand la dispozitie o gama variata de masini din care poti alege, de la cel mai elegant sedan la cel mai mare automobil pentru familie sau prieteni. Iti prezentam Clasa 9 locuri, cu 3 masini disponibile pentru tine: Mercedes Vito, Renault Trafic, Ford Transit. Nu iti anula planurile, orice este posibil cu ajutorul serviciilor noastre de la A la Z. 

*De asemenea, nu uita ca poti solicita o inchiriere cu optiuni suplimentare, contra-cost, precum: scaun pentru copil, inchiriere cu sofer, navigatie/GPS, sofer aditional.

 

Masini similare in clasa Minivan 9 locuri *masinile sunt disponibile in functie de rezervarile curente.

Volkswagen Transporter

Transporter

Renault Traffic

Traffic

Preturile afisate includ:

TVA – 19% | Asistenta rutiera 24h | Asigurare CASCO | Asigurare RCA | Asigurare FURT | Kilometri nelimitati* | Rovinieta

Ne asigurăm că toate autovehiculele disponibile sunt verificate și curățate înainte de fiecare închiriere. Deoarece ne reînoim periodic flota auto, vei putea alege întotdeauna varianta de mobilitate potrivită planurilor tale, fără griji în privința siguranței sau comfortului.