Închiriază ȋn siguranţă. Măsuri de prevenţie ȋmpotriva COVID-19.

Detalii
+40 720 222 777
E-mail

Clasa Standard

Skoda Octavia sau similar De la 50€/zi

Skoda Octavia sau similar

x 4

x 4

x 5

Manual

PREȚURI ÎNCHIRIERE AUTO

VALABILE PENTRU TOATE VEHICULELE DIN ACEASTĂ CLASĂ

Între 1 și 1 zile: 51€/zi

Între 2 și 3 zile: 51€/zi

Între 4 și 7 zile: 41€/zi

Între 8 și 14 zile: 40€/zi

Între 15 și 30 zile: 39€/zi

mai mult de 31 zile 50€/zi

DEPOZIT: 800€

Depozitul va fi blocat pe cardul de credit la preluarea autoturismului și se va debloca la returnarea acestuia în aceleași condiții.

Pentru o calatorie mai lunga si o familie numeroasa, Clasa Standard este perfecta daca te gandesti sa apelezi la serviciile de inchirieri auto ExpediCAR. Trei modele te asteapta, pentru orice calatorie pe care o ai in plan. Chiar daca alegi Skoda Octavia, Ford Mondeo sau Renault Megane, poti avea incredere intr-un serviciu complet, un automobil sigur si un drum fara grija. Clasa Standard are modele de masini spatioase, cu loc pentru depozitarea bagajelor voluminoase, destinate calatoriilor la distante mari, care necesita un spatiu sesizabil mai mare, pentru un confort sporit.

*De asemenea, nu uita ca poti solicita o inchiriere cu optiuni suplimentare, contra-cost, precum: scaun pentru copil, inchiriere cu sofer, navigatie/GPS, sofer aditional.

Mașini similare în clasa Standard *mașinile sunt disponibile în funcție de rezervările curente.

Volkswagen Golf

Golf

Opel Astra

Astra

Prețurile afisate includ:

TVA – 19% | Asistență rutieră 24h/7zile | Asigurare CASCO | Asigurare RCA | Asigurare FURT | Kilometri nelimitați* | Rovinietă

Ne asigurăm că toate autovehiculele disponibile sunt verificate și curățate înainte de fiecare închiriere. Deoarece ne reînoim periodic flota auto, vei putea alege întotdeauna varianta de mobilitate potrivită planurilor tale, fără griji în privința siguranței sau comfortului.

Pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună acest site folosește cookies.

Continuând navigarea pe site, sunteți de acord cu folosirea cook-iurilor. Mai multe detalii, aici | inchide