Clasa Premium SUV 4x4

Audi Q5 sau similar De la 72€/zi

Audi Q5 sau similar

x 5

x 4

x 5

Automatic

PRETURI INCHIRIERE AUTO

TARIFELE APLICATE SUNT PENTRU TOATE MASINILE DIN ACEASTA CLASA

Intre 1 si 3 zile: 110€/zi

Intre 4 si 9 zile: 95€/zi

Intre 10 si 29 zile: 85€/zi

Mai mult de 30 zile: 72€/zi

DEPOZIT: 1500€

Depozitul se va bloca pe cardul de credit la preluarea autoturismului si se va RETURNA la predarea acestuia in bune conditii.

Pentru ca siguranta vine pe primul loc, daca ai in plan o mini vacanta, o excursie cu familia, poti merge cu incredere cu un SUV 4×4. Pe platforma de inchirieri auto, ExpediCAR, ai Clasa SUV 4×4, unde vei gasi 3 modele disponibile, toate perfecte pentru off-road, dar si pentru oras: Dacia Duster, Ford Kuga, Opel Antara. Aceasta clasa de masini, disponibila pe platforma noastra de inchirieri auto, are cu siguranta avantajul confortului sporit prin spatiu mare, atat pentru pasageri, cat si pentru bagaje. Acest lucru o face alegerea perfecta pentru familia ta sau chiar pentru o excursie cu prietenii. 

*De asemenea, nu uita ca poti solicita o inchiriere cu optiuni suplimentare, contra-cost, precum: scaun pentru copil, inchiriere cu sofer, navigatie/GPS, sofer aditional.

Masini similare in clasa Premium SUV 4x4 *masinile sunt disponibile in functie de rezervarile curente.

Mercedes-Benz GLC

GLC

BMW X3

X3

Preturile afisate includ:

TVA – 19% | Asistenta rutiera 24h | Asigurare CASCO | Asigurare RCA | Asigurare FURT | Kilometri nelimitati* | Rovinieta

Ne asigurăm că toate autovehiculele disponibile sunt verificate și curățate înainte de fiecare închiriere. Deoarece ne reînoim periodic flota auto, vei putea alege întotdeauna varianta de mobilitate potrivită planurilor tale, fără griji în privința siguranței sau comfortului.