Clasa Elite SUV 4x4

Audi Q5 sau similar De la 115€/zi

Audi Q5 sau similar

x 5

x 4

x 5

Automatic

PRETURI INCHIRIERE AUTO

TARIFELE APLICATE SUNT PENTRU TOATE MASINILE DIN ACEASTA CLASA

Intre 1 si 3 zile: 110€/zi

Intre 4 si 9 zile: 95€/zi

Intre 10 si 29 zile: 85€/zi

Mai mult de 30 zile: 72€/zi

DEPOZIT: 1100€

Depozitul se va bloca pe cardul de credit la preluarea autoturismului si se va RETURNA la predarea acestuia in bune conditii.

Pentru ca siguranta vine pe primul loc, daca ai in plan o mini vacanta, o excursie cu familia, poti merge cu incredere cu un SUV 4×4. Pe platforma de inchirieri auto, ExpediCAR, ai Clasa SUV 4×4, unde vei gasi 3 modele disponibile, toate perfecte pentru off-road, dar si pentru oras: Dacia Duster, Ford Kuga, Opel Antara. Aceasta clasa de masini, disponibila pe platforma noastra de inchirieri auto, are cu siguranta avantajul confortului sporit prin spatiu mare, atat pentru pasageri, cat si pentru bagaje. Acest lucru o face alegerea perfecta pentru familia ta sau chiar pentru o excursie cu prietenii. 

*De asemenea, nu uita ca poti solicita o inchiriere cu optiuni suplimentare, contra-cost, precum: scaun pentru copil, inchiriere cu sofer, navigatie/GPS, sofer aditional.

Masini similare in clasa Elite SUV 4x4 *masinile sunt disponibile in functie de rezervarile curente.

Mercedes-Benz GLC

GLC

BMW X3

X3

Preturile afisate includ:

TVA – 19% | Asistenta rutiera 24h | Asigurare CASCO | Asigurare RCA | Asigurare FURT | Kilometri nelimitati* | Rovinieta

Firma noastra a facut investitii majore pentru a menține si varia gama de masini din parcul auto. Inchirierea unei masini din flota noastra va ofera libertatea si flexibilitatea unei calatorii linistite, fie ea de afaceri sau de relaxare. Autoturismele noastre de inchiriat au o conditie tehnica foarte buna si sunt dotate cu sisteme de climatizare. Puteti alege dintre autoturisme cu cutie manuala sau masini automate pentru soferii mai comozi.