Clasa Sport

Mercedes-Benz A35 AMG sau similar De la 120€/zi

Mercedes-Benz A35 AMG sau similar

x 3

x 4

x 5

Automatic

PRETURI INCHIRIERE AUTO

TARIFELE APLICATE SUNT PENTRU TOATE MASINILE DIN ACEASTA CLASA

Intre 1 si 3 zile: 90€/zi

Intre 4 si 9 zile: 80€/zi

Intre 10 si 29 zile: 70€/zi

Mai mult de 30 zile: 65€/zi

DEPOZIT: 1500€

Depozitul se va bloca pe cardul de credit la preluarea autoturismului si se va RETURNA la predarea acestuia in bune conditii.

Eleganta este tot ce reprezinta un sedan premium. Fiecare linie a exteriorului este o marca a rafinamentului si o emblema a puterii. Pe platforma noastra de inchirieri auto, faceti cunostinta cu Clasa Sport cu 3 modelele disponibile: Mercedes A35 AMG, Leon Cupra, VW Golf R. Fiind simbioza perfecta dintre eleganta si putere, fiecare dintre aceste modele este perfect pentru o calatorie in scop de afaceri sau chiar pentru o vacanta in doi. Transforma fiecare drum intr-o experienta unica cu Clasa Sport.

*De asemenea, nu uita ca poti solicita o inchiriere cu optiuni suplimentare, contra-cost, precum: scaun pentru copil, inchiriere cu sofer, navigatie/GPS, sofer aditional.

 

Masini similare in clasa Sport *masinile sunt disponibile in functie de rezervarile curente.

Leon Cupra

Cupra

Volkswagen Golf R

Golf R

Preturile afisate includ:

TVA – 19% | Asistenta rutiera 24h | Asigurare CASCO | Asigurare RCA | Asigurare FURT | Kilometri nelimitati* | Rovinieta

Firma noastra a facut investitii majore pentru a menține si varia gama de masini din parcul auto. Inchirierea unei masini din flota noastra va ofera libertatea si flexibilitatea unei calatorii linistite, fie ea de afaceri sau de relaxare. Autoturismele noastre de inchiriat au o conditie tehnica foarte buna si sunt dotate cu sisteme de climatizare. Puteti alege dintre autoturisme cu cutie manuala sau masini automate pentru soferii mai comozi.