Clasa Luxury SUV 4x4

BMW X5 sau similar De la 100€/zi

BMW X5 sau similar

x 5

x 4

x 5

Automatic

PRETURI INCHIRIERE AUTO

TARIFELE APLICATE SUNT PENTRU TOATE MASINILE DIN ACEASTA CLASA

Intre 1 si 3 zile: 130€/zi

Intre 4 si 9 zile: 120€/zi

Intre 10 si 29 zile: 110€/zi

Mai mult de 30 zile: 100€/zi

DEPOZIT: 1900€

Depozitul se va bloca pe cardul de credit la preluarea autoturismului si se va RETURNA la predarea acestuia in bune conditii.

Platforma de inchirieri auto ExpediCAR este dotata cu o gama variata de masini, pana la cele care se pot incadra in Clasa Premium. ExpediCAR pune la dipozitie o categorie exact cu acelasi nume de SUV-uri 4×4, din care poti alege ce este pe gustul tau sau poate chiar acelasi model al masinii tale de acasa. BMW X5, Mercedes GLE, Audi Q7 sau Volkswagen Touareg sunt cele patru modele pregatite, din toate punctele de vedere, sa fie vehiculul tau pe o perioada de timp pe care o alegi. Un SUV 4×4 din Clasa Premium este o masina puternica, sigura, eleganta, potrivita pentru orice tip de drum, adaptabila la orice conditii meteo sau de alta natura. 

*De asemenea, nu uita ca poti solicita o inchiriere cu optiuni suplimentare, contra-cost, precum: scaun pentru copil, inchiriere cu sofer, navigatie/GPS, sofer aditional.

 

Masini similare in clasa Luxury SUV 4x4 *masinile sunt disponibile in functie de rezervarile curente.

Mercedes-Benz GLE

GLE

Preturile afisate includ:

TVA – 19% | Asistenta rutiera 24h | Asigurare CASCO | Asigurare RCA | Asigurare FURT | Kilometri nelimitati* | Rovinieta

Ne asigurăm că toate autovehiculele disponibile sunt verificate și curățate înainte de fiecare închiriere. Deoarece ne reînoim periodic flota auto, vei putea alege întotdeauna varianta de mobilitate potrivită planurilor tale, fără griji în privința siguranței sau comfortului.