Clasa Premium SUV 4x4

Audi Q5 sau similar De la 89€/zi

Audi Q5 sau similar

x 5

x 4

x 5

Automatic

PREȚURI ÎNCHIRIERE AUTO

VALABILE PENTRU TOATE VEHICULELE DIN ACEASTĂ CLASĂ

Între 1 și 3 zile: 125€/zi

intre 4 si 7 zile 116€/zi

între 8 și 14 zile 108€/zi

Între 15 și 30 zile 97€/zi

mai mult de 31 zile 89€/zi

DEPOZIT: 1500€

Depozitul va fi blocat pe cardul de credit la preluarea autoturismului și se va debloca la returnarea acestuia în aceleași condiții.

Dacă apreciezi eleganța și confortul mărcilor premium, dar ai nevoie de o mașină spațioasă pentru o vacanță sau o excursie cu familia, atunci un SUV din clasa Premium SUV 4X4 este alegerea potrivită. ExpediCAR îți pune la dispoziție mai multe modele din gamă, toate perfecte atât pentru off-road cât și pentru oraș. Mercedes-Benz GLC, BMW X3 sau Audi Q5 te vor însoți în aventurile tale, oferindu-ți spațiul, siguranța și versatilitatea de care ai nevoie.

'Its the not the Destination, It's the Journey.' este perfect adevărat la volanul unui SUV Premium.

*De asemenea, nu uita că poți închiria suplimentar și extra opțiuni care îți vor face călătoria mai confortabilă: scaun pentru copil, navigație/GPS, șofer adițional.

Mașini similare în clasa Premium SUV 4x4 *mașinile sunt disponibile în funcție de rezervările curente.

Mercedes-Benz GLC

GLC

BMW X3

X3

Prețurile afisate includ:

TVA – 19% | Asistență rutieră 24h/7zile | Asigurare CASCO | Asigurare RCA | Asigurare FURT | Kilometri nelimitați* | Rovinietă

Ne asigurăm că toate autovehiculele disponibile sunt verificate și curățate înainte de fiecare închiriere. Deoarece ne reînoim periodic flota auto, vei putea alege întotdeauna varianta de mobilitate potrivită planurilor tale, fără griji în privința siguranței sau comfortului.