Închiriază ȋn siguranţă. Măsuri de prevenţie ȋmpotriva COVID-19.

Detalii
+40 720 222 777
E-mail

Clasa Luxury SUV 4x4

BMW X5 sau similar De la 106€/zi

BMW X5 sau similar

x 5

x 4

x 5

Automatic

PREȚURI ÎNCHIRIERE AUTO

VALABILE PENTRU TOATE VEHICULELE DIN ACEASTĂ CLASĂ

Între 1 și 3 zile: 187€/zi

Între 4 și 7 zile: 162€/zi

Între 8 și 14 zile: 153€/zi

Între 15 și 30 zile: 138€/zi

mai mult de 31 zile 106€/zi

DEPOZIT: 1900€

Depozitul va fi blocat pe cardul de credit la preluarea autoturismului și se va debloca la returnarea acestuia în aceleași condiții.

Platforma de inchirieri auto ExpediCAR este dotata cu o gama variata de masini, pana la cele care se pot incadra in Clasa Premium. ExpediCAR pune la dipozitie o categorie exact cu acelasi nume de SUV-uri 4×4, din care poti alege ce este pe gustul tau sau poate chiar acelasi model al masinii tale de acasa. BMW X5, Mercedes GLE, Audi Q7 sau Volkswagen Touareg sunt cele patru modele pregatite, din toate punctele de vedere, sa fie vehiculul tau pe o perioada de timp pe care o alegi. Un SUV 4×4 din Clasa Premium este o masina puternica, sigura, eleganta, potrivita pentru orice tip de drum, adaptabila la orice conditii meteo sau de alta natura. 

*De asemenea, nu uita ca poti solicita o inchiriere cu optiuni suplimentare, contra-cost, precum: scaun pentru copil, inchiriere cu sofer, navigatie/GPS, sofer aditional.

 

Mașini similare în clasa Luxury SUV 4x4 *mașinile sunt disponibile în funcție de rezervările curente.

Mercedes-Benz GLE

GLE

Prețurile afisate includ:

TVA – 19% | Asistență rutieră 24h/7zile | Asigurare CASCO | Asigurare RCA | Asigurare FURT | Kilometri nelimitați* | Rovinietă

Ne asigurăm că toate autovehiculele disponibile sunt verificate și curățate înainte de fiecare închiriere. Deoarece ne reînoim periodic flota auto, vei putea alege întotdeauna varianta de mobilitate potrivită planurilor tale, fără griji în privința siguranței sau comfortului.

Pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună acest site folosește cookies.

Continuând navigarea pe site, sunteți de acord cu folosirea cook-iurilor. Mai multe detalii, aici | inchide