Clasa Intermediate

Skoda Rapid sau similar De la 37€/zi

Skoda Rapid sau similar

x 4

x 4

x 5

Manual

PRETURI INCHIRIERE AUTO

TARIFELE APLICATE SUNT PENTRU TOATE MASINILE DIN ACEASTA CLASA

Intre 1 si 3 zile: 32€/zi

Intre 4 si 9 zile: 25€/zi

Intre 10 si 29 zile: 21€/zi

Mai mult de 30 zile: 17€/zi

DEPOZIT: 350€

Depozitul se va bloca pe cardul de credit la preluarea autoturismului si se va RETURNA la predarea acestuia in bune conditii.

Clasa Intermediate este categoria perfecta pentru tine si familia ta. Ai la alegere patru modele de masini, fiecare fiind intr-o conditie desavarsita, echipata cu tot ce ai nevoie pentru orice calatorie, oricat de lunga: Skoda Rapid, Opel Astra, Ford Focus, Renault Captur. Toate aceste modele sunt disponibile prin intermediul serviciului de inchirieri masini ExpediCAR si sunt o alegere buna, indiferent care este destinatia ta. Pentru siguranta sporita si confort desavarsit, poti alege fara griji Clasa Intermediate. 

*De asemenea, nu uita ca poti solicita o inchiriere cu optiuni suplimentare, contra-cost, precum: scaun pentru copil, inchiriere cu sofer, navigatie/GPS, sofer aditional.

Masini similare in clasa Intermediate *masinile sunt disponibile in functie de rezervarile curente.

Seat Toledo

Toledo

Ford Focus

Focus

Preturile afisate includ:

TVA – 19% | Asistenta rutiera 24h | Asigurare CASCO | Asigurare RCA | Asigurare FURT | Kilometri nelimitati* | Rovinieta

Firma noastra a facut investitii majore pentru a menține si varia gama de masini din parcul auto. Inchirierea unei masini din flota noastra va ofera libertatea si flexibilitatea unei calatorii linistite, fie ea de afaceri sau de relaxare. Autoturismele noastre de inchiriat au o conditie tehnica foarte buna si sunt dotate cu sisteme de climatizare. Puteti alege dintre autoturisme cu cutie manuala sau masini automate pentru soferii mai comozi.