Clasa Full Size Automatic

Volkswagen Passat Automatic sau similar De la 63€/zi

Volkswagen Passat Automatic sau similar

x 5

x 4

x 5

Automatic

PRETURI INCHIRIERE AUTO

TARIFELE APLICATE SUNT PENTRU TOATE MASINILE DIN ACEASTA CLASA

Intre 1 si 3 zile: 55€/zi

Intre 4 si 9 zile: 52€/zi

Intre 10 si 29 zile: 49€/zi

Mai mult de 30 zile: 44€/zi

DEPOZIT: 650€

Depozitul se va bloca pe cardul de credit la preluarea autoturismului si se va RETURNA la predarea acestuia in bune conditii.

Acelasi confort al unei masini din gama limousine, dar in varianta automata, il gasesti pe platforma de inchirieri auto ExpediCAR. Perfecta pentru calatoriile in interes de afaceri, chiar si pentru orasele aglomerate datorita cutiei automate, care va transforma condusul intr-o relaxare completa. 

*De asemenea, nu uita ca poti solicita o inchiriere cu optiuni suplimentare, contra-cost, precum: scaun pentru copil, inchiriere cu sofer, navigatie/GPS, sofer aditional.

Masini similare in clasa Full Size Automatic *masinile sunt disponibile in functie de rezervarile curente.

Skoda Superb Automatic

Superb Automatic

Preturile afisate includ:

TVA – 19% | Asistenta rutiera 24h | Asigurare CASCO | Asigurare RCA | Asigurare FURT | Kilometri nelimitati* | Rovinieta

Firma noastra a facut investitii majore pentru a menține si varia gama de masini din parcul auto. Inchirierea unei masini din flota noastra va ofera libertatea si flexibilitatea unei calatorii linistite, fie ea de afaceri sau de relaxare. Autoturismele noastre de inchiriat au o conditie tehnica foarte buna si sunt dotate cu sisteme de climatizare. Puteti alege dintre autoturisme cu cutie manuala sau masini automate pentru soferii mai comozi.