Clasa Full Size

Volkswagen Passat sau similar De la 58€/zi

Volkswagen Passat sau similar

x 5

x 4

x 5

Manual

PRETURI INCHIRIERE AUTO

TARIFELE APLICATE SUNT PENTRU TOATE MASINILE DIN ACEASTA CLASA

Intre 1 si 3 zile: 49€/zi

Intre 4 si 9 zile: 46€/zi

Intre 10 si 29 zile: 44€/zi

Mai mult de 30 zile: 40€/zi

DEPOZIT: 600€

Depozitul se va bloca pe cardul de credit la preluarea autoturismului si se va RETURNA la predarea acestuia in bune conditii.

Prin intermediul serviciului de inchirieri auto ExpediCAR, ai libertatea de a alege dintr-o gama variata de masini, dar daca ai in plan sa petreci mult timp la volanul masinii, iti recomandam Clasa Full Size, pentru a simti din plin atat placerea sofatului, cat si confortul sporit pe toate cele 5 locuri ale masinii. In aceasta categorie, iti putem oferi Skoda Superb si VolkSwagen Passat, ambele din clasa limo. Clasa Full Size este alegerea perfecta atunci cand calatoresti in interes de afaceri, prin modelele impunatoare, eleganta fina si puterea ascunsa sub capota masinilor. 

*De asemenea, nu uita ca poti solicita o inchiriere cu optiuni suplimentare, contra-cost, precum: scaun pentru copil, inchiriere cu sofer, navigatie/GPS, sofer aditional.

Masini similare in clasa Full Size *masinile sunt disponibile in functie de rezervarile curente.

Skoda Superb

Superb

Preturile afisate includ:

TVA – 19% | Asistenta rutiera 24h | Asigurare CASCO | Asigurare RCA | Asigurare FURT | Kilometri nelimitati* | Rovinieta

Firma noastra a facut investitii majore pentru a menține si varia gama de masini din parcul auto. Inchirierea unei masini din flota noastra va ofera libertatea si flexibilitatea unei calatorii linistite, fie ea de afaceri sau de relaxare. Autoturismele noastre de inchiriat au o conditie tehnica foarte buna si sunt dotate cu sisteme de climatizare. Puteti alege dintre autoturisme cu cutie manuala sau masini automate pentru soferii mai comozi.