Închiriază ȋn siguranţă. Măsuri de prevenţie ȋmpotriva COVID-19.

Detalii
+40 720 222 777
E-mail

Clasa Full Size

Volkswagen Passat sau similar De la 66€/zi

Volkswagen Passat sau similar

x 5

x 4

x 5

Manual

PREȚURI ÎNCHIRIERE AUTO

VALABILE PENTRU TOATE VEHICULELE DIN ACEASTĂ CLASĂ

Între 1 și 1 zile: 85€/zi

Între 2 și 3 zile: 77€/zi

Între 4 și 7 zile: 72€/zi

Între 8 și 14 zile: 70€/zi

Între 15 și 30 zile: 69€/zi

mai mult de 31 zile 66€/zi

DEPOZIT: 900€

Depozitul va fi blocat pe cardul de credit la preluarea autoturismului și se va debloca la returnarea acestuia în aceleași condiții.

Prin intermediul serviciului de inchirieri auto ExpediCAR, ai libertatea de a alege dintr-o gama variata de masini, dar daca ai in plan sa petreci mult timp la volanul masinii, iti recomandam Clasa Full Size, pentru a simti din plin atat placerea sofatului, cat si confortul sporit pe toate cele 5 locuri ale masinii. In aceasta categorie, iti putem oferi Skoda Superb si VolkSwagen Passat, ambele din clasa limo. Clasa Full Size este alegerea perfecta atunci cand calatoresti in interes de afaceri, prin modelele impunatoare, eleganta fina si puterea ascunsa sub capota masinilor. 

*De asemenea, nu uita ca poti solicita o inchiriere cu optiuni suplimentare, contra-cost, precum: scaun pentru copil, inchiriere cu sofer, navigatie/GPS, sofer aditional.

Mașini similare în clasa Full Size *mașinile sunt disponibile în funcție de rezervările curente.

Ford Mondeo

Mondeo

Skoda Superb

Superb

Prețurile afisate includ:

TVA – 19% | Asistență rutieră 24h/7zile | Asigurare CASCO | Asigurare RCA | Asigurare FURT | Kilometri nelimitați* | Rovinietă

Ne asigurăm că toate autovehiculele disponibile sunt verificate și curățate înainte de fiecare închiriere. Deoarece ne reînoim periodic flota auto, vei putea alege întotdeauna varianta de mobilitate potrivită planurilor tale, fără griji în privința siguranței sau comfortului.

Pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună acest site folosește cookies.

Continuând navigarea pe site, sunteți de acord cu folosirea cook-iurilor. Mai multe detalii, aici | inchide