Clasa Full Size

Volkswagen Passat sau similar De la 40€/zi

Volkswagen Passat sau similar

x 5

x 4

x 5

Manual

PRETURI INCHIRIERE AUTO

TARIFELE APLICATE SUNT PENTRU TOATE MASINILE DIN ACEASTA CLASA

Intre 1 si 3 zile: 49€/zi

Intre 4 si 9 zile: 46€/zi

Intre 10 si 29 zile: 44€/zi

Mai mult de 30 zile: 40€/zi

DEPOZIT: 900€

Depozitul se va bloca pe cardul de credit la preluarea autoturismului si se va RETURNA la predarea acestuia in bune conditii.

Prin intermediul serviciului de inchirieri auto ExpediCAR, ai libertatea de a alege dintr-o gama variata de masini, dar daca ai in plan sa petreci mult timp la volanul masinii, iti recomandam Clasa Full Size, pentru a simti din plin atat placerea sofatului, cat si confortul sporit pe toate cele 5 locuri ale masinii. In aceasta categorie, iti putem oferi Skoda Superb si VolkSwagen Passat, ambele din clasa limo. Clasa Full Size este alegerea perfecta atunci cand calatoresti in interes de afaceri, prin modelele impunatoare, eleganta fina si puterea ascunsa sub capota masinilor. 

*De asemenea, nu uita ca poti solicita o inchiriere cu optiuni suplimentare, contra-cost, precum: scaun pentru copil, inchiriere cu sofer, navigatie/GPS, sofer aditional.

Masini similare in clasa Full Size *masinile sunt disponibile in functie de rezervarile curente.

Skoda Superb

Superb

Ford Mondeo

Mondeo

Preturile afisate includ:

TVA – 19% | Asistenta rutiera 24h | Asigurare CASCO | Asigurare RCA | Asigurare FURT | Kilometri nelimitati* | Rovinieta

Ne asigurăm că toate autovehiculele disponibile sunt verificate și curățate înainte de fiecare închiriere. Deoarece ne reînoim periodic flota auto, vei putea alege întotdeauna varianta de mobilitate potrivită planurilor tale, fără griji în privința siguranței sau comfortului.